Nový odborný článek
24.03.2013 12:36
Dle záznamů Jaroslava Hladkého z Břeclavi 1938, který popisuje některé suroviny. Tyto se používají v pekařském řemesle. A nejlépe vystihuje a popisuje mouku. Ponechal jsem to v prvorepublikové češtině. Hezké počtení.
Jaroslav Hladký 1938
24.03.2013 12:34
Jaroslav Hladký 1938.doc (29,5 kB)
1. měsíc za sebou
12.03.2013 22:55
Bylo tomu měsíc, co jsem se pustil na podnikatelskou cestu. A hurá na další měsíc a vlastně na další měsíce.
Domácí pšeničný kvas
08.03.2013 23:15
Tento kvas lze použít do různých výrobků. U sladkého pečiva (koláče, buchty, vánočky a panettone) a u všech druhů chleba s podílem (pšeničné mouky hladké, pšeničné mouky chlebové a také žitné mouky). Jde také použít s kombinací ostatních druhů mouk jako je např.: Grahamová mouka, Sojová mouka,...
pekařství VONDŘICHOVI
28.02.2013 21:01
PAUL spol. s r.o. Fibichova 268 Mělník 276 01 tel./fax: 315 622 475 e-mail:info@pekarstvipaul.cz www.pekarstvipaul.cz
Výsledek ankety o můj nový slogan !!!
18.02.2013 17:42
Děkuji všem co hlasovali v anketě o můj nový slogan. Sice to byla velmi krátká doba na to, abych měl více dat, ale zvítězil slogan "Poradím, pomohu, upeču". Obrovský dík patří autorovi, který tento slogan vymyslel. Autor tohoto sloganu je Ondřej CEDIDLA marketing manager. Jde o mého...
Start podnikání
11.02.2013 13:24
Dnes 11.2.2013 jsem odstartoval svojí podnikatelskou éru. Všichni mně držte palce.
Receptura na Panettone po Česku
24.01.2013 22:47
Zajímavé receptury
Receptura na Venkovský chléb
17.01.2013 22:28
Zajímavé receptury
Přidáné fotky
03.01.2013 18:51
Fotogalerie a videa
Záznamy: 21 - 30 ze 39